17. juli 2013

Annas værelse...

På Annas værelse er vi nået lidt længere. Vi fandt et lille skrivebord med skuffe, som hun selv har malet hvidt. De farverige klister dots fra Masking tape giver lidt farve på bag væggen i fin kontrast til det stramme sort/hvide tapet. Lampen fra Rie Elise Larsen har ikke fundet sin plads endnu, men pynter med sin orange ledning hængende på sengen. Leopard æskerne er fra Daisy.Det lille hvide spejl er et loppefund.


Collage plakaten er fra Luckyboysunday. Jeg er helt vild med den. Rammen er fra Ikea. Det lille træ tøj stativ er fra Brugi. Arbejdslampen som hænger på stativet er fundet på Værnedamsvej.  


Opslagstavlen er endnu ikke hængt op. Opslagstavler hvorpå man kan skabe sin egen farverige collage er i det hele taget yderst dekorativ til et børneværelse. Den prikkede lampeskærm er fra Rie Elise Larsen. Jeg elsker puder, kan ikke få nok. Her fra Daisy, Luckyboysunday og den stribede hørpude købt i Stilleben af mærket Society.


 Æsker fra Rie Elise Larsen. Lampe fra Ikea.


Lidt blandet pynt til væggen, heriblandt de fine porcelæns fugle fra Liebe.


Anna elsker sin Nomess balsabox og der er orden på sagerne ;-)


De gamle sko æsker har jeg været så heldig, at få forærende. De er fra Fil de fer - og meget lækre. Anna bruger dem til skolebøger, kreative ting, så som perler etc. 


Her det lille røde bord, som Anna selv har malet hvidt. Fandt det på loppemarked til 500kr. På loppemarkedet fandt vi også denne skønne sættekasse med glaslåge. Den skal males grå. Billeder følger...


Jeg håber I har fået nogle ideer. Vi arbejder videre og vender snart tilbage med flere billeder. 
Kærlig hilsen

Mathilde

6 kommentarer:

 1. Sikke et lækkert værelse. Det er virkeligt chickt... Lækre loppefund og skønne detaljer.
  Kh Eline

  SvarSlet
 2. Wauw SÅ fedt et værelse! Tusind tak for lækker inspiration!

  SvarSlet
 3. Wow hvor er det fint - det er det fineste værelse jeg har set .. Meget inspirerende!
  Ha´ en dejlig sommer!
  /Nina - www.voresalbum.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hvor har du købt tøjstativet fra Brugi?

  SvarSlet
 5. Tak for de søde kommentarer - Pia, jeg ved at Brugi er på Tisvilde loppemarked hver weekend i denne sommer, så mit bedste bud - er at tage derop. Jeg har fået mit fra et photoshoot.
  Kh
  Mathilde

  SvarSlet
 6. Wow dejlig inspiration, og fantastisk plakat.
  Mvh. Anne-kathrine

  SvarSlet