10. juli 2013

2 børneværelser bliver til....

For 10 dage siden flyttede vi ind i vores nye, dejlige hus! Det har krævet blod, sved og tårer og vi er stadig igang. Et af husets rum planlagde vi, at dele i to. Til 2 små, men hyggelige børneværelser. Jeg vil gerne dele denne proces med Jer. Her kommer først nogle billeder af, hvordan det hele startede. Håber I kan få nogle gode ideer!!


Et rum bliver til to. Med hjælp fra vores dygtige håndværker Jonas har vi bygget en lydisoleret væg. For at undgå, at rummene blev for mørke, er der øverst i væggen lavet huller, hvortil jeg har fundet 3 gamle, smukke, sprossede vinduer. 


Væggen er spartlet gange mange, filtet og malet. Jonas er igang med at lave pigernes senge - hemse - da værelserne er små. På den måde kan vi skabe mere gulvareal.


2 fine børnesenge bygget fra bunden. Synes de er helt perfekte.
Sengene har jeg bestemt skal være hvide. Gelænderet, som her står i mahogni skal males sort - høj glans. 


For at give lidt farve til det hvide værelse, valgte jeg dette super fine og meget girlie, leopard tapet fra Daisy til Robertas værelse. Da vi fik tapetet hjem hos Lirumlarumleg.dk var jeg ikke  i tvivl om, at det var lige det rette til en pige på 7 år. Jeg har valgt, kun at give en af væggene tapet. Andet vil blive for meget. 


Anna er 10 år og det man vel kalder 'pre-teen-queen'. Hun har fra starten lagt vægt på, at hendes værelse skulle være knap så 'børnet'. Vi blev enige om, at dette sort/hvide stribede tapet fra Ferm Living var helt perfekt og matchede sengen med det sorte gelænder perfekt. Gulvene i begge rum er malet hvide. På den måde skaber man et lysere rum, hvor farver fremstår smukkere i kontrast til det hvide.

Det var det for nu - vi er på vej med smukke lamper, kasser, borde, hyggekroge...forsættelse følger.
De kærligste hilsner 
Mathilde

9 kommentarer:

 1. Det ser godt nok fint ud! Glæder mig til at se mere ;-)

  SvarSlet
 2. Mange tak for et spændende indlæg - glæder mig til at se det færdige resultat :-)

  SvarSlet
 3. Kan du ikke fortælle lidt mere om hvordan I har bygget den lydisolerede mur?

  SvarSlet
 4. Det ser fantastisk ud - men jeg er 99 procent sikker på at det er ulovligt rent forsikringsmæssigt at lave en skillevæg af træ pga af brandrisikoen... Forsikringen kan nægte at dække alt!

  SvarSlet
 5. Sjovt at kunne følge med i processen.Tillykke med huset!

  SvarSlet
 6. Betina Bendtsen Vangsfeldt11. juli 2013 kl. 09.24

  Hvor er det bare godt fundet på, god udnyttelse af pladsen og mega hyggeligt. Tak fordi du deler og inspirerer.

  SvarSlet
 7. Tak for de fine kommentarer - jeg glæder mig til snart at vise Jer mere.
  Og tak for tippet ift. forsikring, det vil jeg undersøge! Ved næste post vil jeg uddybe, hvordan væggen er bygget. Tak igen ;-)

  SvarSlet
 8. Virkeligt inspirerende indlæg, mange tak fordi du deler! Må jeg høre, hvor du/I har købt gelænderet henne? Jeg har søgt og søgt efter et lignende.
  Bedste hilsner, Lise

  SvarSlet
 9. Ej hvor ser det fint! Hvor meget koster det ca at lave sådan en hems :

  SvarSlet