5. juni 2012

Et drengeværelse...

Vi har længe ønsket, at vise hvordan Lirumlarumlegs produkter kan bruges i en sammenhæng, på børneværelset. Her er inspiration til et drengeværelse i fine grå,hvide, blå og gule nuancer.
Elefanthoved, bikube pom pom, flyver, puder, puf, bil, skammel,kurv, tape, sengetøj, seng og bamser er alle ting fra LirumlarumlegDet fine børnetøj er venligst udlånt af Ansos.
Copyright//photos and styling by Mathilde Andersson

10 kommentarer:

 1. hvor er det fedt :-)

  SvarSlet
 2. Meget pænt og lidt kedeligt efter min smag. Men stylet det må man jo sige. Lige til Børnenes Bo Bedre...

  SvarSlet
 3. Hvor kan man finde pom pommerne i shoppen... Kan se de er brugt i flere indretninger, men kan ikke finde dem.. De er så fine og vil gerne købe dem til børneværelset... :-)
  Kh Julie
  Julie.heramb@jp.dk
  P.s har også spurgtpå en wallsticker. Et andet billede med en lille pige...

  SvarSlet
 4. Hej Julie, Vi har fået pom pommerne på lager - men afventer at få billedmaterialet. De kommer forhåbentlig på i næste uge.... Og ja - de er super fine :-)
  Vender lige tilbage vedr. wallstickeren. /Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig til at kunne købe dem sammen med flyveren... :-)

   Slet
 5. Jette Rasmussen5. juni 2012 kl. 21.04

  Hvad med gulvtæppet hvor er det fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Gulvtæppet er svensk og fra en lille butik med blandt andet pileflet på Sarongvej i Hornbæk ;-)

   Slet
 6. Opbevaring af legetøj, puslespil, spil, tegnesager, LEGO ect???

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må istemme kedeligt... Har netop malet min mindstes værelse som ønsket: turkis med gule stjerner ligesom Toy story... Bliver derfor hver morgen bombarderet med farver, når jeg går igennem gangen forbi hans værelse, men knægten er begejstret. Min store dreng vil gerne have håndmalede biler i forskellige farver på væggen som så ovenikøbet skal være grøn eller mørkeblå, og sådan må det være. Jeg har det meget svært med de manglende farver på et børneværelse. Normalt kritiserer jeg ikke manglende farver på børneværelser, fordi det synes jeg der kommer masser af med legetøjet, men det er der heller ikke rigtig knald på i jeres eksempel.

   Slet
 7. Hej med jer ;)
  Super fed inspiration!
  Men jeg kan altså ikke finde de der bikube pompon´er på i shoppen, kun nogle engle pompon´er i en uro, men det er ikke det samme, er det?
  Mange hilsner,
  Louisa.

  SvarSlet